Oppitunnit kielimatkalla

25.8.2016

MOIKKA TAAS!

Eli tämän postauksen aiheena olisi oppitunnit. Halusin kirjoittaa aiheesta, sillä itse en ainakaan etukäteen löytänyt paljoakaan juttua siitä, millaisia oppitunnit tulisivat olemaan.  Joten toivon, että te tulevat kelimatkalaiset (tai muutenkin vaikka vain kielimatkasta haaveilevat) saatte vähän tietoa tästäkin aiheesta.  

Eli ihan näin aluksi oppitunnit eivät ole ollenkaan samanlaisia kuin kielten tunnit ovat täällä Suomessa. Tosin tämäkin saattaa tietysti riippua jonkin verran opettajista. EF kielimatkalla oppitunneilla keskusteltiin asioista enemmän kuin tehtiin perinteisiä tehtäviä. Keskusteluaiheet vaihtelivat tosi paljon. Juttelimme mm. politiikasta, presidenteistä yms., urheilusta, Pride-kulkueeseen liittyen homoista jne. Usein keskustelut olivat tosi mielenkiintoisia, mutta esim. politiikasta, kun en tajua Suomeksikaan mitään... Onneksi aiheet kuitenkin vaihtelivat!

Kieltä opiskeltiin paljon myös erilaisten pelien avulla. Oma suosikkini oli Piirrä ja arvaa.

Lisäksi tehtiin myös muutamia todella hauskoja ryhmätöitä. Kuten esimerkiksi tämä hieno video, joka kannattaa ehdottomasti katsoa ehkä useammankin kerran ;)

Videosta saa hyvin fiilistä oman kielimatkani tunnelmista!

 Kielimatkaa ei kannata jättää väliin ainakaan sen takia, ettei tykkää istua koulunpenkillä.


Ja loppuun vielä, että jos kenelläkään on mitään kysymyksiä, joita en itse tajunnut kirjoittaa niin vastailen niihin mielelläni.

Kaisla

Post Comment
Lähetä kommentti